BrainProfs start Solution Focus in Organisations training

Doorbraak in oplossingsgericht werken

19-05-2020 13:29:27
Teun Putter
0 comment

Je bent consultant, coach, interim-manager of manager. Je bent goed opgeleid en gecertificeerd in Lean, Six Sigma, Agile of vergelijkbare benaderingen. Je hebt ervaring in allerlei organisaties. En je bent tot de conclusie gekomen dat al die approaches voldoen, maar ook hun beperkingen kennen.


Benutten van eigen kracht

BrainProfs | Solutions for Change herkent dat en heeft ervaren dat de sleutel voor succes van change berust bij de eigen medewerkers, de eigen kwaliteiten en de historie van een organisatie. Het benutten van die eigen kracht betekent niet alleen een geweldige versneller voor de analyse en aanpak van problemen en verandering, maar het creëert ook de energie om die verandering te realiseren. De methode die we daarbij gebruiken is Solution Focus, ook wel bekend als Oplossingsgericht Werken.


Digitale transformatie

BrainProfs start binnenkort met een 5-daagse training waarmee je uitgroeit tot een Solution Focus in Organisations expert. Zo kun je als consultant ondersteuning bieden bij tal van uitdagingen rond IT, change, logistiek, management of digitale transformatie.

Meer weten? Kijk verder op onze website.