Odoo + afbeelding en tekst

Solution Focus in Organizations

Wil je meer uit je teams krijgen? Of een verandering echt op gang krijgen? Met de Solution Focus methode leer je oplossingsgericht denken in plaats van probleemgericht. En daarmee krijg je mensen veel makkelijker mee, met meer energie en betere resultaten.

In onze 5 daagse training leer je alles over Solution Focus en hoe deze methode toe te passen op groepen en binnen organisaties.

Interessant? Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

De Solution Focus in Organizations training zal volledig online gegeven worden.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek


Heb je interesse in onze Solution Focus in Organizations training? Laat hieronder even je gegevens achter, dan bellen we je zo spoedig mogelijk voor een kennismakingsgesprek. We werken met kleine groepen, dus we adviseren je om niet te lang te wachten.

  Het formulier is succesvol verzonden.
  Odoo + afbeelding en tekst

  Volledig online training?


  Door de Coronacrisis waren wij noodgedwongen om online te gaan. Dit bleek een gouden vondst! 

  Door online de training aan te bieden speelt afstand geen rol meer en kunnen veel meer mensen vanuit verschillende delen van het land meedoen met de training vanuit hun luie stoel. Maar veel tijd om lui te zijn is er niet!

  De onlinetraining is actief en interactief met max 10 deelnemers en 2 trainers. Je gaat veel oefenen in break-out rooms en je krijgt persoonlijke feedback op jouw performance. 

  Voor de nieuwe werkelijkheid is online werken en het begeleiden van groepen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door deze training online te volgen krijg je dus gelijk werkvormen, energizers en check-ins mee die je zelf als facilitator in kunt zetten wanneer je groepen online gaat begeleiden.

  VOLLEDIG ONLINE training

   

   DATA

  De training is op de volgende vrijdagen van 9:30 tot 16:30 uur

  6, 13, 20, 27 november

  15 januari

  pauze van 12 tot 14 uur

   

   LOCATIE

  Deze training is volledig online. Dit werkt ook heel goed!

  ZOOM Call

  WhatsApp

   

   

   met drijveren test

   INCLUSIEF

  De SFiO training is zeer compleet, inclusief

  Persoonlijke intake

  Goed gevulde werkmap

  Drijfveren test

   

   PRIJS

  Prijs is exclusief BTW. Je ontvangt de factuur begin september

  Investeer in jezelf 

   

   

  € 1.595 ex. BTW

  Gegeven door ervaren trainers

  Marianne

  Marianne is een zeer ervaren trainer en heeft al honderden cursisten geholpen met de Solution Focus methode

  Rens

  Rens is eveneens een zeer ervaren practitioner die jou met veel enthousiasme en passie helpt om het maximale uit jezelf te halen 

  Je kent het wel, teams die niet vooruit te branden zijn. Organisaties waar het lastig is om iets nieuws voor elkaar te krijgen. Er zijn veel nieuwe ideeën, maar geen een komt tot wasdom. Voordat je goed en wel begonnen bent, heeft de organisatie haar interesse alweer verloren. Hoe zorg je dat je effectief wordt en hoe help je deze organisaties dat te doen waar ze goed in zijn?

  Solution focus in organizations is een praktische training, waarin je veel handvaten krijgt om bovenstaande te doorbreken. Er wordt, zeker in Nederland, vaak gedacht in problemen. Je leert met hulp van de Solution Focus methode oplossingsgericht te denken. Daarbij ervaar je dat er veel meer energie komt in de gesprekken en de oplossing. Of het nu op het werk of thuis is. 

  Tijdens de training werk je aan je persoonlijke vaardigheden en krijg je werkvormen, energizers, en inzichten uit groepsdynamiek. Ook ga je werken met ons stappenplan dat als basis gebruikt kan worden voor elk team waar je mee aan de slag gaat.  


  Beoordeeld met een 9+!


  Deze training is speciaal ontwikkeld voor veranderconsultants

  Je start met het maken van een Insight waardeprofiel en individuele intake. Voor de training start, krijg je een goed gevulde map met theorie, oefeningen en werkvormen opgestuurd. 

  In een groep van maximaal 10 deelnemers en 2 trainers ga je 5 dagen aan de slag om jezelf Solution Focus in Organizations helemaal eigen te maken. De trainingsdagen zijn verspreid over een periode van maand zodat je tussendoor kunt oefenen. 

  Deze onderwerpen komen aan bod

  • Je leert op een oplossingsgerichte manier denken met de Solution Focus mindset

  • Je leert positief motiveren met behulp van Solution Focus interventies

  • Je leert je Solution Focus mindset te ontwikkelen, waarvan je in alle sociale interacties, zowel zakelijk als prive veel voordeel ervaart. Dingen die je wilt bereiken, krijg je makkelijker voor elkaar 

  • Je leert groepen begeleiden op basis van Solution Focus

  • Je leert stevig in je schoenen te staan en toch mee te bewegen in groepen

  • Je leert alles over de fases van teamgroei en hoe om te gaan met weerstand vanuit verschillende relaties en rollen als het even niet gaat zoals je wilt 

  • Je leert hoe je feedback kunt geven en ontvangen op een Solution Focus manier

  • Je leert je in te leven en af te stemmen op de ander en de groep

  • Je leert hoe je met taal een ander positief kunt beïnvloeden